כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

קל
עד 45 דק'

חטיף זיתים מטוגן בשמן זית ארבקינה

חטיף ממכר, מושלם לערב הדלקת נרות חנוכה

סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
סוג אירוע: חנוכה
תיוגים: לילדים
מרכיבים:
  • קופסאת זיתים מגולענים
  • פלפל אדום חתוך לקוביות/ שיני שום כבושות (כמס׳ הזיתים)/ גוש פרמזן (כ- 60 גרם)
  • 1/2 כוס קמח
  • 2 ביצים גדולות טרופות
  • 3 כוסות פירורי לחם
  • שמן ארבקינה לטיגון עמוק
חטיף זיתים מטוגן בשמן זית ארבקינה
אופן ההכנה:
  1. ממלאים את הזיתים ומצפים אותם
  2. ממלאים את פנים הזיתים בשום כבוש / קוביית פלפל אדום / פרמז׳ן
  3. מכינים 3 קערות – אחת עם קמח, אחת עם ביצים ואחת עם פרורי לחם
  4. נוטלים 10-8 זיתים בכף מחוררת וטובלים בקמח. מנערים עודפים. טובלים בביצה, בפירורי הלחם, ואז שוב בביצה ובפירורים עד שהזיתים מצופים באופן אחיד. מנערים את עודפי הפירורים
  5. מחממים שמן זית ארבקינה לטיגון עמוק במחבת עמוקה
  6. בעזרת כף מחוררת מטילים חופן זיתים מצופים לשמן החם, מטגנים כדקה ומעבירים לנייר סופג מטגנים כך את שאר הזיתים
  7. מניחים תלולית נדיבה של לבנה (או כל מתבל אחר שאוהבים) בצלוחית הגשה
  8. מוסיפים את הזיתים החמים ומגישים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר