כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 45 דק'

קונפי כרישה

כרישה מתוקה עם טעם בצל עדין תוספת קלה להכנה

זמן הכנה: עד 45 דק'
רמת קושי: קל
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
מרכיבים:
  • 4 כרישות גדולות, עבות וטריות מאוד
  • מלח ים
  • שמן זית קורנייקי לכדי כיסוי מלא של נתחי הכרישה בסיר
  • ראש שום חצוי לשניים
  • 2 גבעולי טימין
קונפי כרישה
אופן ההכנה:
  1. בוחרים סיר או תבנית עמוקה
  2. קוטמים את הקצה הקשה בצידה הלבן של הכרישה
  3. קוטמים את צידה העליון הירוק של הכרישה
  4. מחלקים את גבעול הכרישה ל-3 מקטעים
  5. מסדרים את מקטעי הכרישה בתבנית, בין לבין מניחים את שני חצאי ראש השום
  6. מפזרים מלח על פני הכרישות שבסיר
  7. מציפים את הכרישות בשמן זית כך שהן מכוסות לגמרי ואינן מבצבצות מתוכו
  8. מניחים את גבעולי הטימין
  9. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, למשך כ-3 שעות, או עד שהן רכות מאוד למגע וצבען ירקרק צהבהב
  10. מורידים את הסיר מהאש ומגישים בטמפ׳ החדר – מעדן!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר