כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד שעה

רביולי סלק בשמן זית ברנע

זמן הכנה: עד שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן ברנע
מרכיבים:
  • 1 סלק שלם עם קליפה
  • 1/2 קופסת קרם פרש
  • 3 כפות גבינת פטה מגורדת
  • גרידה מ-1/2 לימון
  • שמן זית ברנע
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • עגבניה
  • פיסטוק קלוי וקצוץ
  • גרידת לימון
רביולי סלק בשמן זית ברנע
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הסלק בקליפתו עד רכות מלאה, קולפים ופורסים פרוסות דקות
  2. מערבבים יחד קרם פרש, גבינת פטה, גרידת לימון ומעט פלפל שחור
  3. מניחים במרכז כל פרוסת סלק מעט מתערובת הגבינות ומקפלים לחצי
  4. משאריות הסלק חותכים קוביות קטנות, מגישים, מתבלים ומקשטים ב- קרם פרש, מלח גס, פלפל שחור גרוס, גרידת לימון, קוביות סלק, שמן זית, פיסטוק ו"שחלות" עגבניות שרי
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59886
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 440032
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר