כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 15 דק'

טרטר דג ושקד ירוק של מסעדת יפו תל אביב

מתכון אביבי של השף חיים כהן ממסעדת יפו תל אביב. 

זמן הכנה: עד 15 דק'
רמת קושי: קל
תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
מרכיבים:
  • 60 גרם דג נא נקי מעצמות (עדיף אינטיאס או לוקוס)
  • 4 שקדים ירוקים מתחילת העונה (חודשים אפריל-מאי)
  • כפית מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית קורנייקי
  • מלח ים
  • קמצוץ שומשום קלוי
טרטר דג ושקד ירוק של מסעדת יפו תל אביב
אופן ההכנה:
  1. קוצצים את השקדים קטן מאד
  2. קוצצים את הדג היטב
  3. מאחדים את השקד והדג
  4. יוצקים שמן זית ומתבלים עם מלח ומיץ לימון
  5. קוצצים עוד את הכל בעזרת סכין

 

להגשה-

  1. משטחים על צלחת
  2. מפזרים מעט שומשום ומגישים

 

יפו – תל אביב היא המסעדה החדשה של השף חיים כהן וד"ר אלי לנדאו תפריט המסעדה מורכב ממנות המפתיעות בפשטותן. זהו תפריט איטלקי ישראלי עם מנות מעולות וחומרי גלם משובחים, האוכל משחק על הגבול העדין שבין בישול עלית ובישול ביתי. אחרי שהחליף כהן את החמאה בשמן זית, בחר בנו לספק לו את שמן הקורינייקי למטבח המסעדה. חיים כהן מכין אוכל מהחיים. אלה כמובן החיים שלו כמסעדן וכשף צמרת ולא החיים שלנו, שבסלט שלנו אין קוביות אינטיאס. מי שמבין שאוכל גדול לא חייב להיות מסובך או מפואר, ייהנה כמו שלא נהנה מזמן.

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קל רמת קושי: קל
עד 15 דק' זמן הכנה: עד 15 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר