מתכון ללברק עם אננס עטוף בעלה בננה
זמן הכנה:
עד 30 דק'
רמת קושי:
קל
תזונה:
צמחוני
שמן זית בשימוש:
זן אסקל
סוג אירוע:
ארוחה חגיגית
תיוגים:
חגיגי
מרכיבים:
- דג לברק בינוני, מפולט
- אננס בשל בינוני
- עלי כפיר-ליים
- שמן זית אסקל
- פלפל שחור
- מלח
- שורש ג'ינג'ר
- גבעולי למון גראס
- עלי בננה
אופן ההכנה:
- חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים
- שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג
- מניחים את פילה הדג על עלה הבננה
- יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח
- מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים
- דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג
- מכסים בפרוסת אננס
- סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים
- צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל
הערות: אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64424
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440031, 440033, 440032
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'