כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני דגים עם שמן זית

קל
עד 30 דק'

מתכון ללברק עם אננס עטוף בעלה בננה

זמן הכנה: עד 30 דק'
רמת קושי: קל
תזונה: צמחוני
שמן זית בשימוש: זן אסקל
סוג אירוע: ארוחה חגיגית
תיוגים: חגיגי
מרכיבים:
  • דג לברק בינוני, מפולט
  • אננס בשל בינוני
  • עלי כפיר-ליים
  • שמן זית אסקל
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שורש ג'ינג'ר
  • גבעולי למון גראס
  • עלי בננה
מתכון ללברק עם אננס עטוף בעלה בננה
אופן ההכנה:
  1. חותכים כל פילה ל 2-3 נתחים
  2. שוטפים את עלי הבננה ובעזרת מספרים או סכין מכינים יריעות בגודל פי 3 מגודל הדג
  3. מניחים את פילה הדג על עלה הבננה
  4. יוצקים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומלח
  5. מניחים פרוסה דקה של ג'ינגר ומעליה מניחים עלה של כפיר-ליים
  6. דופקים מעט על גבעול הלמון גראס ומניחים על הדג
  7. מכסים בפרוסת אננס
  8. סוגרים את עלה הבננה ו"תופרים" אותו בעזרת קיסמי עץ דקים
  9. צולים 3-4 דקות מכל צד על הגריל

 

הערות: אם אין עלי בננה, אפשר לעטוף את הדג בנייר אפיה וסגור ברדיד אלומיניום.

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 64424
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 440031, 440033, 440032
קל רמת קושי: קל
עד 30 דק' זמן הכנה: עד 30 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר