כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני דגים עם שמן זית

קל
עד 30 דק'

סביצ'ה לוקוס ומרטיני יבש

מסעדת רביבה וסיליה – רמת השרון

תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן קורטינה
מרכיבים:
  • 160-200 גר' פילה לוקוס טרי
  • כף עירית קצוצה
  • כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ ללא הגרעינים
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 5 כפות שמן זית קורטינה
  • 2 כפות מרטיני יבש
  • חצי כפית גרדת לימון
  • מלח ים אטלנטי
סביצ'ה לוקוס ומרטיני יבש
אופן ההכנה:
  1. לנקות את הדג מעצמות, עור וחלקים כהים של הבשר שקרובים לעור
  2. לחתוך את בשר הדג לקוביות של 1 ס"מ
  3. לערבב עם מיץ הלימון
  4.  לערבב את שאר המרכיבים ולתבל עם המלח לפי הצורך

 

 

להכנת הברוסקטה-

  1. לפרוס בגט באלכסון כך שהפרוסות מאורכות יותר
  2. לזלף מעט שמן זית על פרוסות הבגט ולבזוק מלח ים
  3. להכניס בגט לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה

 

 

הצעת הגשה-

בכוס מרטיני עם ברוסקטה

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59380
קל רמת קושי: קל
עד 30 דק' זמן הכנה: עד 30 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר