סביצ'ה לוקוס ומרטיני יבש
מסעדת רביבה וסיליה – רמת השרון
מרכיבים:
- 160-200 גר' פילה לוקוס טרי
- כף עירית קצוצה
- כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ ללא הגרעינים
- 1 בצל שאלוט קצוץ
- 4 כפות מיץ לימון
- 5 כפות שמן זית קורטינה
- 2 כפות מרטיני יבש
- חצי כפית גרדת לימון
- מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה:
- לנקות את הדג מעצמות, עור וחלקים כהים של הבשר שקרובים לעור
- לחתוך את בשר הדג לקוביות של 1 ס"מ
- לערבב עם מיץ הלימון
- לערבב את שאר המרכיבים ולתבל עם המלח לפי הצורך
להכנת הברוסקטה-
- לפרוס בגט באלכסון כך שהפרוסות מאורכות יותר
- לזלף מעט שמן זית על פרוסות הבגט ולבזוק מלח ים
- להכניס בגט לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה
הצעת הגשה-
בכוס מרטיני עם ברוסקטה
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59380
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'