כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
עד שעה

מתכון של קציצות דגים ברוטב אדום של קרן אגם

שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל 

תזונה: צמחוני
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:

סיר שטוח סוטאז'
לקציצות-

  • 700 גרם דג לבן טחון/קצוץ (המלצה של קרן: בס ובורי)
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 1/4 כוס קוואקר
  • חופן כוסברה
  • גרידה מלימון אחד
  • חופן כוסברה
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח פלפל
מרכיבים - טור שמאלי:

לרוטב-

  • 1 צרור מנגולד קצוץ
  • 15 עגבניות שרי מגוונות
  • 4-5 פרוסות פלפל ירוק חריף (למי שאוהב חרפרפות)
  • 4 כפות רוטב עגבניות 
  • 1 כפית סוכר
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית קורנייקי
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 1 כפית כורכום
  • 2-3 כוסות מים
  • מלח ופלפל לתיבול
תמונת אווירה מתכון של קציצות דגים ברוטב אדום של קרן אגם
אופן ההכנה:

הכנת מסה של הקציצות-

  1. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחת.
  2. לכסות את הקערה בניילון ומכניסים למקרר לצינון.


לרוטב-

  1. בסיר סוטאז' או בסיר רחב מטגנים שמן זית, בצל ושום להזהבה.
  2. להוסיף מנגולד, עגבניות, רסק עגבניות, כורכום, מלח ולפל ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את המים (להתחיל מ-2 כוסות) עד לכיסוי של 3/4 גובה.
  4. להביא לרתיחה את הרוטב ומורידים את האש לאש בינונית.

 

לקציצות-

  1. בעזרת הידיים יוצרים כדורים/כדורים מעוכים לא גדולים מידי.
  2. מניחים בסיר בתוך הרוטב ומבשלים עם מכסה סגור למשך 20-25 דקות
  3. לפני ההגשה מפזרים כוסברה למעלה.

 

ביחד עם אורז וחלה זה הביס המושלם 🤗

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442399, 441299, 442299, 445399
בינוני רמת קושי: בינוני
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר