תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

טאטן תפוחים וגבינת סנט-מור

חומרים

בצק פריך על שמן זית:
200 מ״ל שמן זית לצ׳ינו
350 ג״ר קמח תופח
230 מ״ל גבינת שמנת
10 תפוחי גראן סמית
פלפל שחור, סוכר, אגוז מוסקט

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים במג׳ימיקס עד לכדור.
מניחים על משטח מקומח מרדדים ואופים על 165 מעלות
עד שמזהיב. מקררים.
קולפים 10 תפוחי גראן סמית
חותכים לסלייסים דקים ומקפיצים מעט בחמאה
וקורט מכל דבר: פלפל שחור, סוכר, אגוז מוסקט.
מסדרים את התפוחים החמימים ברינגים אישיים בקוטר 5
אופים על 180 מעלות כ 6 דקות .

מוציאים מהתנור וחותכים עיגול עבה של גבינת סנט מור מניחים מעל ומכניסים לתנור החם לעוד 5 דקות או עד שהגבינה מתחממת ומתרככת.
בינתיים מפוררים לקרמבל את הבצק הפריך,מניחים חופן קטן ממנו בצלחת.
מוציאים את התפוחים והגבינה בזהירות על מרית שטוחה ומניחים על הפירורים.

שף נילי כהן מינץ

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

לצ'ינו

בעל טעם עדין במיוחד

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X