כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד שעה

לביבות דלעת של רומי נדלר

מתכון נהדר של רומי נדלר בעלת הבלוג רומינה קוצ׳ינה

זמן הכנה: עד שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:
  • חצי קילו דלעת
  • תפוח אדמה בינוני אפוי/מבושל
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 80 גרם פיקורינו
  • 80 גרם מוצרלה מעושנת/ גוורייר (ניתן להחליף ב-50 גרם גורגונזולה, למי שמעדיף גבינות כחולות)
  • שמן זית ארבקינה
  • מלח
  • פלפל
  • אפשר גם מרווה למי שאוהב
לביבות דלעת של רומי נדלר
אופן ההכנה:
  1. פורסים את הדלעת, שמים בתבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית
  2. מתבלים במלח פלפל
  3. אופים כ-15 דקות ב-200 מעלות עד שהדלעת מתרככת
  4. מכינים מהדלעת פירה, סוחטים מנוזלים
  5. מועכים את תפוח האדמה לפירה
  6. ומוסיפים לדלעת יחד עם הגבינות וחצי מפירורי הלחם, (אם המסה רטובה מידי להוסיף עוד פירורי לחם)
  7. יוצרים כדורים קטנים
  8. עוטפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק

 

מגישים מיד

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר