מתכון לכרובית עם טחינה
טיילנו לרמת הגולן, ביום חורפי אחד, קפצנו לראות את הזרימה במפל סער ועלינו למרום גולן, למסעדת הבוטיק, ׳הטובים של שפרה׳. מסעדת שף ביתית נהדרת יצאנו עם מתכון נהדר לכרובית צלויה. אם אתם באזור, תאמו עם שפרה ארוחה מפנקת, או סל פיקניק, מלא דברים טובים.
מרכיבים:
- כרובית
- שמן זית קורטינה
- מלח גס
- סילאן
- טחינה
- פרמזן
אופן ההכנה:
- חולטים כרובית במי מלח כ 7 דקות
- מסננים ויוצקים מעט שמן זית
- מכניסים לתנור חם מאוד, עד הזהבה קלה.
הגשה-
- יוצקים שמן זית מזן קורטינה
- מפזרים מלח גס
- מוסיפים זילוף של סילאן
- זילוף של טחינה גולמית
- מעל הכל פרמזן משובח מגורר
בתאבון!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59380
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'