כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
עד 30 דק'

פלפלים קלויים ממולאים בריקוטה ופטה, שמן זית ארבוסנה וצלפים‎

פתיח נהדר לארוחת שבועות

תזונה: צמחוני
סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן ארבוסנה
סוג אירוע: שבועות
מרכיבים:
  • 6 פלפלים אדומים מתוקים (רמירו/שושקה)
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • 100 גרם גבינת פטה מגוררת
  • 2 ביצים
  • 1 שן שום כתושה
  • חופן עלי טימין או אורגנו טריים קצוצים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • 2 כפות צלפים
  • עלי אורגנו טריים לקישוט
  • שמן זית כתית מעולה מזן עדין (שמן זית ארבוסנה)
תמונת אווירה פלפלים קלויים ממולאים בריקוטה ופטה, שמן זית ארבוסנה וצלפים‎
אופן ההכנה:
  1. קולים את הפלפלים בשלמותם על אש גלויה או בתנור חם מאוד עד שהקליפה משחירה
  2. מכניסים לשקית או מכסים בקערה ל- 10 דקות לאידוי, ואז קולפים את הקליפה
  3. מסירים את הגרעינים ומשאירים את הפלפלים שלמים ככל האפשר
  4. בקערה מערבבים ריקוטה, פטה, ביצים, שום כתוש, טימין, מלח ופלפל - עד לקבלת תערובת אחידה
  5. ממלאים כל פלפל בעזרת שקית זילוף, בתערובת הגבינות ומניחים על צלחת הגשה
  6. מפזרים מעל את הבצל הקצוץ, פרוסות השום, הצלפים ועלי האורגנו
  7. מזלפים מעל שמן זית ארבוסנה בנדיבות ממש לפני ההגשה

אוכלים וחוגגים שבועות!

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 64430
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 440039
בינוני רמת קושי: בינוני
עד 30 דק' זמן הכנה: עד 30 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר