מתכונים
פלפלים קלויים ממולאים בריקוטה ופטה, שמן זית ארבוסנה וצלפים
פתיח נהדר לארוחת שבועות
מרכיבים:
- 6 פלפלים אדומים מתוקים (רמירו/שושקה)
- 200 גרם גבינת ריקוטה
- 100 גרם גבינת פטה מגוררת
- 2 ביצים
- 1 שן שום כתושה
- חופן עלי טימין או אורגנו טריים קצוצים
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 2 שיני שום פרוסות דק
- 2 כפות צלפים
- עלי אורגנו טריים לקישוט
- שמן זית כתית מעולה מזן עדין (שמן זית ארבוסנה)
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- קולים את הפלפלים בשלמותם על אש גלויה או בתנור חם מאוד עד שהקליפה משחירה
- מכניסים לשקית או מכסים בקערה ל- 10 דקות לאידוי, ואז קולפים את הקליפה
- מסירים את הגרעינים ומשאירים את הפלפלים שלמים ככל האפשר
- בקערה מערבבים ריקוטה, פטה, ביצים, שום כתוש, טימין, מלח ופלפל - עד לקבלת תערובת אחידה
- ממלאים כל פלפל בעזרת שקית זילוף, בתערובת הגבינות ומניחים על צלחת הגשה
- מפזרים מעל את הבצל הקצוץ, פרוסות השום, הצלפים ועלי האורגנו
- מזלפים מעל שמן זית ארבוסנה בנדיבות ממש לפני ההגשה
אוכלים וחוגגים שבועות!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64430
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440039
במתכון הזה, השתמשנו במוצר
זן חדש!

שמן זית ארבוסנה 750 מ"ל
7.6 ₪ ל-100 מ"ל
צבע קטגוריה :
8
57.0
נותרו 10000 במלאי