לביבות תפוחי אדמה וגבינות של רומי נדלר
מתכון נהדר של רומי נדלר בעלת הבלוג רומינה קוצ׳ינה
סוג כשרות:
חלבי
שמן זית בשימוש:
זן קורנייקי
מרכיבים:
- חצי קילו תפוחי אדמה מבושלים
- 2 ביצים
- 50 גרם פיקורינו
- 80 גרם קצ׳וטה
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- קמח
- פירורי לחם
- שמן זית קורנייקי לטיגון
אופן ההכנה:
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה אוורירי
- מוסיפים ביצה אחת, את הגבינות ומתבלים
- יוצרים כדורים אובלים וטובלים בקמח, ביצה, קמח, ביצה, פירורי לחם
- מטגנים בשמן עמוק
מגישים מיד.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה