כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני ירקות ופירות עם שמן זית

קל
עד 30 דק'

טארט טאטן כרישה ועגבניות שרי תמר

מתכון נוסף של הצלם דן לב. למי מכם שביקר בתערוכות האחרונות, זכה לקבל את מאגדת המתכונים שלנו, ולמי שלא הספיק – הנה מתכון נוסף מתוכה.

תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן פיקואל
סוג אירוע: ארוחה חגיגית
מרכיבים:
  • 2 כרישה (החלק הלבן)
  • 20 עגבניות שרי תמר
  • כ-10 עגבניות מיובשות חצויות
  • צרור טימין קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • בצק עלים
  • כפית זרעי שומר כתושים
  • חצי כפית בהרט
  • 2 כפות סילאן
  • שמן זית פיקואל
  • מלח ופלפל
טארט טאטן כרישה ועגבניות שרי תמר
אופן ההכנה:
  1. מטגנים במחבת ברזל גדולה את הכרישה כ-2 דקות מכל צד עם שמן זית
  2. מוסיפים את השום עם שני סוגי העגבניות
  3. מוסיפים את הטימין הקצוץ, מרככים קלות כ-5 דקות, מנמיכים את הלהבה
  4. מפזרים את זרעי השומר עם הבהרט
  5. מזליפים על הכל את הסילאן
  6. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל
  7. מרדדים בצק עלים לעיגול בגודל המחבת ומכסים איתו את ערובת שבמחבת, מהדקים על התערובת בצדדים
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, אופים עד להזהבה של הבצק בחום של 180 מעלות
  9. מוציאים, מניחים על צלחת הגשה והופכים

 

הגשה-

מפזרים מעל קצת טימין קצוץ, שמן זית ומגישים.

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59392
קל רמת קושי: קל
עד 30 דק' זמן הכנה: עד 30 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר