סלקים ממולאים ברוטב רימונים ושמן זית אסקל
סלקים מתקתקים ממולאים אורז ובשר – מנת חג יפהפייה וטעימה להפליא
מרכיבים:
- כ-15 סלקים קטנים
- 2 בצלים קצוצים
- 2 כפות שמן זית אסקל
- 3/4 כוס אורז
- 250 גר׳ בשר בקר טחון
- חופן פטרוזיליה
- חופן נענע
- 2 כפות צנוברים קלויים
- 2 כפות רכז רימונים
- כף בהרט
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה:
- מסירים את כיפת הסלקים (שומרים את הכיפה) ומרוקנים אותם מתוכנם
- קוצצים דק את הבצלים, הפטרוזיליה והנענע, מערבבים עם האורז ומוסיפים את הבשר, הצנוברים הקלויים, כף הבהרט, מלח ופלפל
- מערבבים היטב, ממלאים את הסלקים עד כדי שלושת רבעי מגובהם
- מסדרים בסיר (סוטז׳)
- ממלאים מים עד כמעט גובה הסלקים
- מוסיפים כף מלח למים ו-2 כפות רכז רימונים
- מביאים לרתיחה - כשרותח מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד העלמות הנוזלים
מגישים חם
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64424
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442364, 441241, 442241, 445241, 440033, 440032
רמת קושי:
בינוני
זמן הכנה:
מעל שעה