קרפצ׳יו תמרים, שקדים ושמן זית של אפרת ליכטנשטט
המתכון של אפרת ליכטנשטט והיא אומרת שח׳ייבים׳ להכין
מרכיבים:
- 12 תמרי מג׳הול
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן פרוסות שקדים
- זסט לימון
- שמן זית לצ'ינו
- מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
- מניחים את התמרים על נייר אפייה או ניילון משומן קלות
- מניחים עוד ניילון מלמעלה ומרדדים עם מערוך לעלה דקיק
- מקפיאים כ15 דקות
- מניחים על צלחת הגשה ללא הניילון, מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה, פרוסות השקדים, גרידת הלימון
מעט מלח אטלנטי ומזלפים שמן זית לצ׳ינו - אוכלים מיד
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59389
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 15 דק'