כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 15 דק'

קרפצ׳יו תמרים, שקדים ושמן זית של אפרת ליכטנשטט

המתכון של אפרת ליכטנשטט והיא אומרת שח׳ייבים׳ להכין

זמן הכנה: עד 15 דק'
רמת קושי: קל
תזונה: טבעוני
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
מרכיבים:
  • 12 תמרי מג׳הול
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן פרוסות שקדים
  • זסט לימון
  • שמן זית לצ'ינו
  • מלח אטלנטי
קרפצ׳יו תמרים, שקדים ושמן זית של אפרת ליכטנשטט
אופן ההכנה:
  1. מניחים את התמרים על נייר אפייה או ניילון משומן קלות
  2. מניחים עוד ניילון מלמעלה ומרדדים עם מערוך לעלה דקיק
  3. מקפיאים כ15 דקות
  4. מניחים על צלחת הגשה ללא הניילון, מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה, פרוסות השקדים, גרידת הלימון
    מעט מלח אטלנטי ומזלפים שמן זית לצ׳ינו
  5. אוכלים מיד
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59389
קל רמת קושי: קל
עד 15 דק' זמן הכנה: עד 15 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר