מתכון לשקשוקת פלפלים
שקשוקה צבעונית, טעימה וקלה להכנה
מרכיבים:
- פלפל צהוב
- פלפל אדום
- כוס וחצי רוטב עגבניות
- שמן זית קורנייקי
- 2-3 ביצים
- מלח
- פלפל
- רבע כפית סוכר
- עשבי תבלין
אופן ההכנה:
- קולים את שני הפלפלים בתנור
- קולפים אותם וחותכים לרצועות
- יוצקים שמן למחבת ומוסיפים את הפלפלים הקלויים
- מעל יוצקים את רוטב העגבניות
- כשהרוטב רותח, מוסיפים את הביצים
- מבשלים עד שהחלמון מתקשה מעט
- מוסיפים רבע כפית סוכר
- ממליחים ומפלפלים
הגשה- מפזרים עשבי תבלין ומגישים חם!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442401, 441296, 442296, 445296
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה