כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

קל
עד שעה

מתכון לסקורדליה

קרם יווני של שקדים ושום. ממש כמו בגרקו

סוג כשרות: חלבי, פרווה
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
מרכיבים:
  • 200 גר׳ שקדים מושרים וקלופים
  • 400 מ״ל שמן זית קורנייקי
  • כף מלח, 2 פרוסות לחם (ללא הקשה)
  • 1 תפוח אדמה גדול מבושל וקלוף
  • 4 שיני שום
  • 7 כפות חומץ בן יין לבן
מתכון לסקורדליה
אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים, למעט שמן הזית, כשהמסה טחונה היטב מורידים את מהירות הבלנדר ומזלפים את שמן הזית בזילוף איטי, עד שהוא נטמע במסה, מגישים עם פרוסות שקדים קלויות מעל

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר