מתכון לסקורדליה
קרם יווני של שקדים ושום. ממש כמו בגרקו
מרכיבים:
- 200 גר׳ שקדים מושרים וקלופים
- 400 מ״ל שמן זית קורנייקי
- כף מלח, 2 פרוסות לחם (ללא הקשה)
- 1 תפוח אדמה גדול מבושל וקלוף
- 4 שיני שום
- 7 כפות חומץ בן יין לבן
אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים, למעט שמן הזית, כשהמסה טחונה היטב מורידים את מהירות הבלנדר ומזלפים את שמן הזית בזילוף איטי, עד שהוא נטמע במסה, מגישים עם פרוסות שקדים קלויות מעל
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה