כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

קל
מעל שעה

חיתוכיות פיסטוק עם שמן זית פיקואל

עסיסית וארומתית

תזונה: צמחוני
סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן פיקואל
סוג אירוע: ארוחה חגיגית
תיוגים: מושחת
מרכיבים:

לעוגה-

  • 1 כוס שמן זית פיקואל
  • 150 גרם מחית פיסטוק
  • 3/4 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • רבע כפית הל
  • 4 ביצים
  • 1 חלמון
  • ½1 כוסות קמח
  • 2 כפות קמח נוספות
  • שקית אבקת אפייה
  • 150 גרם שברי פיסטוקים
  • 200 גר׳ קוביות פרי שאוהבים(משמשים, דובדבנים, אפרסקים, תותים, חתוכים לקוביות)
מרכיבים - טור שמאלי:

לקישוט-

  • 10 גר' שוקולד לבן
חיתוכיות פיסטוק עם שמן זית פיקואל
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות
  2. מברישים תבנית מרובעת 20 על 40, טורפים בקערה, לתערובת אחידה, שמן זית, מחית פיסטוק, סוכר, מלח, הל וביצים, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד להטמעת הקמח
  3. מוסיפים כף קמח לפיסטוקים ומערבבים יחדיו, מוסיפים כף קמח לפרי החתוך ומקפיצים לציפוי הפרי בקמח
  4. מקפלים את הפיסטוק לתוך בלילת העוגה ואת את הפרי בעדינות, יוצקים את התערובת לתבנית ודופקים קלות את התבנית על השיש כדי ליישר את התערובת ולהוציא בועות
  5. אופים 45 דקות או עד שהעוגה יציבה
  6. כשהעוגה מתקררת חותכים אותה לקוביות, ממיסים שוקולד לבן ומזלפים קישוט על החיתוכיות
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59392
קל רמת קושי: קל
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר