עוגת אבטיח שף נילי כהן מינץ
מרכיבים:
- אבטיח
- גבינת ברינזה או פטה
- פלפל אדום
- פלפל ירוק
- מלח שחור
- שמן זית קורנייקי
אופן ההכנה:
- פורסים את האבטיח לעיגולים
- מניחים כל עיגול על צלחת, חותכים למשולשים, בדומה לפיצה
- מפזרים פלפל חריף אדום / ירוק חתוך דק מאוד, מפוררים גבינת פטה או ברינזה, מתבלים במלח שחור
- מזלפים מעל הכל שמן זית קורינייקי
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'