לאבנה סלק מתובלת בשמן זית אסקל
המתכון באדיבות שף נילי כהן מינץ
מרכיבים:
- 1 קילו יוגורט עיזים
- מיץ מ 2 סלקים במסחטת מיצים קשים
- 1 כפית וחצי מלח
- 1 כפית אבקת סלק מיובש
- שמן זית אסקל
- נבטי צנונית
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל החומרים
- מניחים בתוך בד חיתול גדול שמונח במסננת ללילה שלם
- בבוקר מגרדים את הגבינה בעזרת מרית מהחיתול
- מתבלים בשמן זית זן אסקל
- מקשטים בנבטי צנונית
- מגישים עם לחם טוב
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64424
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442364, 441241, 442241, 445241
רמת קושי:
בינוני
זמן הכנה:
מעל שעה