כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

בינוני
מעל שעה

לאבנה סלק מתובלת בשמן זית אסקל

המתכון באדיבות שף נילי כהן מינץ

סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן אסקל
מרכיבים:
  • 1 קילו יוגורט עיזים
  • מיץ מ 2 סלקים במסחטת מיצים קשים
  • 1 כפית וחצי מלח
  • 1 כפית אבקת סלק מיובש
  • שמן זית אסקל
  • נבטי צנונית
לאבנה סלק מתובלת בשמן זית אסקל
אופן ההכנה:
  1. מערבבים היטב את כל החומרים
  2. מניחים בתוך בד חיתול גדול שמונח במסננת ללילה שלם
  3. בבוקר מגרדים את הגבינה בעזרת מרית מהחיתול
  4. מתבלים בשמן זית זן אסקל
  5. מקשטים בנבטי צנונית
  6. מגישים עם לחם טוב
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 64424
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442364, 441241, 442241, 445241
בינוני רמת קושי: בינוני
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר