מתכון לטאבולה דובדבנים ושקדים
טאבולה דובדבנים ושקדים
מרכיבים:
- 1 חב׳ פטרוזילה (או מיקרו פטרוזיליה)
- חופן עלי נענע
- לימון
- חופן שקדים קצוצים או פרוסים
- שמן זית אסקל
- חצי כוס קוסקוס מבושל
- 300 גר׳ דובדבנים מגולענים (אפשר גם יבשים)
- 1 בצל סגול
- מלח
אופן ההכנה:
- קוצצים דק את הפטרוזיליה והנענע
- מערבבים עם הקוסקוס המבושל
- מוסיפים בצל קצוץ דק
- מתבלים בלימון, מלח ושמן זית אסקל
- קולים במחבת חופן שברי (או פרוסות שקדים)
- מוסיפים לסלט את השקדים הקלויים ואת הדובדבנים ומערבבים בעדינות הגשה
בתאבון!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64424
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'