סלט כל טוב עם שמן זית קורנייקי
מרכיבים:
- 4 מלפפונים
- 200 גר׳ בולגרית
- 15-20 עגבניות שרי בצבעים שונים
- חצי אבוקדו
- חופן זיתים
- מעט צלפים
- חצי בצל סוגל
- חופן גרעיני חמניה קלויים
- שמן זית קורינייקי
אופן ההכנה:
- פורסים את עגבניות השרי ל-2 ומכניסים לתנור (180 מעלות) לכחצי שעה
- פורסים את המלפפונים לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה ומסדרים בצלחת עמוקה
- פורסים את האבוקדו ומוסיפים לקערה
- פורסים את הבצל דק ומפזרים
- שוברים את הגבינה הבולגרית פנימה
- מוסיפים את עגבניות השרי
- מפזרים את הזיתים את הצלפים ואת גרעיני החמניה הקלויים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה