סלט תרד ועגבניות שרופות
זמן הכנה:
עד 30 דק'
רמת קושי:
קל
תזונה:
טבעוני
סוג כשרות:
פרווה
מוצרים נוספים:
שמן שומשום ישראלי
תיוגים:
חגיגי
מרכיבים:
- 12 עגבניות תמר
- שמן שומשום
- שקית עלי תרד צעירים
- קרוטונים
- בצל סגול חתוך לטבעות
- רוטב בלסמי
- עלי טימין
- מלח
אופן ההכנה:
- חוצים את העגבניות וסוחטים את הנוזל של כל חצי עגבניה לתוך קערה
- מניחים את החצאים בתבנית אפייה, מזלפים לתוך כל חצי שמן שומשום, זורים מלח ומניחים כמה עלי טימין
- מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ׳ גריל
- בינתיים מכינים את הרוטב, מוסיפים לנוזל העגבניות 2 כפות שמן שומשום, וחצי כפית מלח ומערבבים היטב
- מוציאים את העגבניות מהתנור כשהן חרוכות קלות, מזלפים עליהן רוטב בלסמי
- בונים את הסלט: מניחים בקערה את עלי התרד, עליהם מפזרים את חצאי העגבניות, מפזרים מעל את הקרוטונים ואת טבעות הבצל
- מוזגים את הרוטב ומערבבים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
70736
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'