מתכון לריגטוני עם פלפלים, ושרי קלויים בתוספת בולגרית
מרכיבים:
300 גר׳ פסטה ריגטוני מבושלת על פי ההוראות
- 20-30 עגבניות שרי
- 1 פלפל אדום קלוי, מקולף ונקי מגרעינים
- 1 פלפל צהוב קלוי מקולף ונקי מגרעינים
- 150 גר׳ בולגרית
- עלי בזיליקום
מרכיבים - טור שמאלי:
לרוטב-
- שן שום
- שליש כוס שמן זית
- כף חרדל
- כף או יותר דבש
- מיץ לימון
- מלח אטלנטי ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
- קולים בתנור את עגבניות השרי עד שהן ניתנות לקילוף בקלות
- מצננים וקולפים אותן, פורסים את הפלפלים הקלויים לרצועות
- חותכים לקוביות את הגבינה הבולגרית
- מערבבים את כל חומרי הרוטב היטב
- מערבבים את כל רכיבי הסלט כולל עלי הבזיליקום, מוזגים את הרוטב, מערבבים ומגישים
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'