כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני בצקים עם שמן זית

קל
עד 45 דק'

ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום של מסעדת נובה ג'ויה

מנת ספגטי בטעם מסורתי – באדיבות רשת מסעדות נובה ג'ויה

סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
מרכיבים:
  • 250 גר' ספגטי
  • 3 כפות שמן זית קורנייקי מומלץ
  • 3 שיני שום קצוץ טרי
  • מלח
  • 1 צ'ילי יבש חתוך
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום של מסעדת נובה ג'ויה
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן
  2. במקביל מחממים את שמן הזית עם השום, מלח וצ'ילי על מחבת באש נמוכה, מוסיפים 1/3 מצקת מים למחבת ומצמצמים את כל הנוזל (להקפיד לא לטגן את השום)
  3. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים את הפסטה במחבת
  4. בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 445296,442296,441296,442401
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר