ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום של מסעדת נובה ג'ויה
מנת ספגטי בטעם מסורתי – באדיבות רשת מסעדות נובה ג'ויה
מרכיבים:
- 250 גר' ספגטי
- 3 כפות שמן זית קורנייקי מומלץ
- 3 שיני שום קצוץ טרי
- מלח
- 1 צ'ילי יבש חתוך
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן
- במקביל מחממים את שמן הזית עם השום, מלח וצ'ילי על מחבת באש נמוכה, מוסיפים 1/3 מצקת מים למחבת ומצמצמים את כל הנוזל (להקפיד לא לטגן את השום)
- מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים את הפסטה במחבת
- בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
445296,442296,441296,442401
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'