כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 15 דק'

מתכון לניוקי עגבניות בשמן ראשון המסיק

עננים נימוחים ברוטב עגבניות מתובלים בשמן ראשון המסיק

זמן הכנה: עד 15 דק'
רמת קושי: קל
תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: שמן זית ראשון המסיק
סוג אירוע: שבועות
תיוגים: חגיגי
מרכיבים:

לניוקי-

  • 1 וקצת ק״ג תפוחי אדמה
  • 1/2 כוס קמח
  • 2 כפות מחית עגבניות מיובשות/רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל
מרכיבים - טור שמאלי:

לתיבול-

  • 1 עגבניה פרוסה דק
  • 1 שן שום פרוסה דק
  • שמן ראשון המסיק
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • עלי זעתר טריים
  • עלי זעתר כבושים (למתכון)
מתכון לניוקי עגבניות בשמן ראשון המסיק
אופן ההכנה:
  1. אופים את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד ריכוך מלא
  2. חוצים את תפוחי האדמה בעודם חמים, בעזרת כף מוציאים את התוכן לקערה ומועכים
  3. מצננים מעט ומוסיפים את הקמח (כמות הקמח תשתנה לפי הלחות של הפירה תפו״א
    ניתן להוסיף או להחסיר קמח לפי הצורך עד קבלת בצק יציב ומעט דביק)
  4. מפזרים בנדיבות קמח על משטח העבודה, מוציאים את מסת הניוקי ומרדדים לנקניק בעובי הרצוי
  5. מבשלים בסיר עם הרבה מים רותחים עד שהניוקי צפים
  6. מוציאים בעזרת כף מחוררת
  7. מניחים בצלחת פרוסות עגבניה ופרוסות שום ומתבלים בנדיבות בשמן זית ראשון המסיק, מפזרים מלח גס ומניחים מעל את הניוקי
  8. מתבלים שוב במלח גס, פרוסות שום, פלפל שחור גרוס ועלי זעתר
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59884
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442371, 441265, 442265, 445265, 440039
קל רמת קושי: קל
עד 15 דק' זמן הכנה: עד 15 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר