זעתר כבוש בשמן זית הבית
תוספת מעולה לכריכים, מרינדה לדגים, מושלם למנות חלביות ומנות בשריות
מרכיבים:
חומרים לצנצנת אחת
- 1/2 ק"ג זעתר טרי
- 2 לימונים חתוכים לרבעים ואז לפרוסות
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 פלפל חריף פרוס
- 1 כף מלח
- שמן זית הבית לכיסוי
אופן ההכנה:
- שוטפים עלי זעתר ומניחים לייבוש על מגבת
- מניחים בצנצנת שכבה נדיבה של עלי זעתר, מעליהם מסדרים פרוסות לימון, פרוסות שום ופרוסות פלפל חריף
- מפזרים מעט מלח ומניחים שוב שכבת עלי זעתר, לימון, שום ופלפל חריף. ממשיכים כך עד שממלאים את הצנצנת
- מוזגים שמן זית עד לקצה הצנצנת
- סוגרים את המכסה ומניחים במקום קריר ומואר למשך שלושה שבועות
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59163
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442388, 441227, 441203, 445227
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'