אולי יעניין אותך גם
חומרים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ
מיץ מלימון אחד
1/2 כוס סויה
2-1 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית מסוג קורינייקי
פלפל ומעט מלח
לרוטב:
בצל בינוני
פיסת שורש ג'ינג'ר מקולף
1 כף שמן זית מסוג קורינייקי
3 שיני שום
150 גרם בוטנים קלופים, קלויים וטחונים גס
קופסת חלב קוקוס
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס סויה
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה גדולה, מכניסים את העוף ומצננים שעה במקרר.
משפדים את נתחי חזה העוף וצולים במחבת פסים או על גריל.
הכנת הרוטב: קוצצים בצל ומטגנים אותו.
קוצצים דק את השום, ומגרדים את הג'ינג'ר. מוסיפים למחבת ומטגנים על אש בינונית במשך דקה.
מוסיפים את חלב הקוקוס.
כשרותח, מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים לבלילה אחידה.
מוסיפים סויה ובוטנים קלויים.
הגשה
מגישים חם.

במתכון זה השתמשנו ב- 2 כפות שמן זית מסוג
קורנייקי
בעל טעם עדין, מרקמו שומני מאוד והוא מתאים לתיבול מאכלים ים תיכוניים, לבישול ולאפייה.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?