כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
מעל שעה

מתכון לתמרים ממולאים בבשר מפורק ברוטב יין אדום

זמן הכנה: מעל שעה
רמת קושי: בינוני
סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן אורגני
תיוגים: חגיגי
מרכיבים:
  • 1/4 כוס שמן זית אורגני
  • 1 קג בשר בקר (צוואר או צלעות)
  • 2 יח׳ בצל לבן חתוך גס
  • 2 יח׳ גזר חתוך גס
  • 2 גבעולי סלרי חתוכים גס
  • 1 בקבוק יין אדום
  • עלי דפנה, פלפל אנגלי ומספר גבעולי תימין
  • מלח ופלפל
  • 500 גרם תמרים מיובשים
מרכיבים - טור שמאלי:

לקישוט-

  • גבעולי תימין
  • פיסטוק קלוי
מתכון לתמרים ממולאים בבשר מפורק ברוטב יין אדום
אופן ההכנה:
  1. בסיר רחב עם שמן זית משחימים את הבשר ומוציאים
  2. מטגנים את הירקות, מחזירים את הבשר ומוסיפים חצי בקבוק יין אדום ומים כדי כיסוי ומביאים לרתיחה
  3. מורידים משקעים מתחתית הסיר ומכפים קצף במידה ויש
  4. מוסיפים את עשבי התבלין ומעט מלח ופלפל
  5. מבשלים מכוסה כ-3 וחצי שעות עד ריכוך מלא של הבשר ונותנים לבשר להתקרר בנוזל
  6. מוציאים את הבשר ומסננים את הנוזל
  7. מפרידים את שערות הבשר ושומרים בכלי מכוסה
  8. לסיר מכניסים את נוזל הבישול המסונן ואת החצי השני של בקבוק היין ומבשלים עד קבלת נוזל מצומצם מאוד. מתקנים תיבול במלח, פלפל וסוכר אם יש צורך
  9. פותחים פתח בתמרים היבשים ומוציאים את הגלעין
  10. מערבבים את שערות הבשר בחצי מכמות נוזל הבישול המצומצם ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך
  11. ממלאים בשערות הבשר את התמרים המרוקנים ומניחים בכלי חסין חום
  12. מורחים את התמרים הממולאים בשמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד חימום
  13. שופכים על התמרים את הנוזל שנותר ומחזירים לתנור למספר דקות נוספות
  14. מקשטים בתימין ופיסטוק ומגישים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 64421
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 441029, 441333, 440039
בינוני רמת קושי: בינוני
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר