כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
מעל שעה

רוסטביף אנטריקוט בתנור עם שמן זית לצ'ינו

באדיבות בת הקצב הינה מעדניית בשרים הממוקמת במרכז מסחרי נוף-ים בהרצליה. בבת הקצב הבשר זה לא רק אוכל אלא דרך חיים. ניתן למצוא במעדנייה מגוון רחב של נתחים אשר עונים לטעמו ולצרכיו של כל אחד ואחד.

זמן הכנה: מעל שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
תיוגים: חגיגי
מרכיבים:
  • 2 ק"ג נתח אנטריקוט מובחר
  • חצי כוס שמן זית לצ׳ינו
  • 2 כפות חרדל דיז'ון (רצוי טריפל קראנץ')
  • כף פלפל גרוס
  • 2 כפות דבש
  • 5 שיני שום קלופים וחצויים
  • ענף רוזמרין
  • כף מלח גס
רוסטביף אנטריקוט בתנור עם שמן זית לצ'ינו
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בקערה את שמן הזית, חרדל, פלפל גרוס, דבש ורוזמרין, עד לקבלת תערובת אחידה
  2. בעזרת סכין חדה נחורר את הנתח מס' חורים שאליהם נחדיר את שיני השום
  3. שופכים את המרינדה שהכנו על הנתח ומעסים אותו היטב
  4. מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות
  5. מניחים את הבשר על גבי רשת ומתחתיה תבנית אפייה עם שתי כוסות מים, למשך 25 דקות
  6. לאחר 25 דקות, מורידים את חום התנור ל 180 מעלות למשך שעה ורבע (למצב מדיום – מומלץ)
  7. למי שמעדיף את הבשר ברמת צלייה של medium – well ממשיכים לצלות 10-15 דקות נוספות
  8. מוציאים את הרוסטביף מהתנור ומשאירים בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני הפריסה
  9. מומלץ להגיש לצד הרוסטביף פלחי תפוח אדמה אפויים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59389
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442395, 441289, 442289, 445289
קל רמת קושי: קל
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר