כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד שעה

כנאפה בשר ותפוחים בשמן זית ארבקינה

מנה ראשונה חגיגית ומקורית.

מנה לכ-6 סועדים

זמן הכנה: עד שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
סוג אירוע: ראש השנה
תיוגים: חגיגי
מרכיבים:

לבצק-

 

למילוי התפוחים-

  • 2 תפוחי גרנד סמית חתוכים לקוביות
  • כף סוכר
  • כף שמן זית ארבקינה
מרכיבים - טור שמאלי:

למילוי הבשר-

  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 2 בצלים
  • רבע כוס שמן זית ארבקינה
  • בהרט
  • מלח
  • פלפל
כנאפה בשר ותפוחים בשמן זית ארבקינה
אופן ההכנה:
  1. מערבבים בעזרת הידיים את שערות הקדאיף עם שמן הזית עד שכל שערות הקדאיף משומנות היטב
  2. משטחים בעדינות כמחצית מהשערות בתבנית קוטר 26
  3. מקפיצים את קוביות התפוחים עם שמן הזית והסוכר ומניחים בצד
  4. מטגנים את הבצל וכשהוא כמעט שקוף מוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן עד שהבשר מאבד מצבעו האדום והופך כולו לחום
  5. מתבלים במלח ובבהרט
  6. מפזרים את התפוחים על שכבת שערות הקדאיף, מעליהם מפזרים את הבשר הטחון ומעל מסדרים את שארית שערות הקדאיף
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד ששערות הקדאיף מזהיבות
  8. מגישים חם.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442333, 441233, 442233, 445333
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר