כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני בשרים עם שמן זית

קל
עד 45 דק'

מתכון לסטייק טרטר עם שבבי בייגל פריכים

של השפית טניה גנידה – סיאטל 

סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן סורי
מרכיבים:

לסטייק טרטר-

  • ½ ק"ג בשר בקר
  • 1 בצל שאלוט
  • 3 בצל ירוק
  • 3 כפות צלפים
  • 1 כפית רוטב ווּסטרשייר
  • 5 כפות שמן זית סורי (בעלי טעם בולט וחריפות יחסית)
  • 1/2 1 כפיות מלח ים
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות פטרוזיליה
מרכיבים - טור שמאלי:

לשבבי בייגל פריכים-

  • 1 בייגל
  • 2 כפות תימין מיובש
  • 1 כף מלח ים
  • 2 כפות שמן זית
מתכון לסטייק טרטר עם שבבי בייגל פריכים
אופן ההכנה:
  1. קוצצים את הבשר לחתיכות קטנות עם סכין חדה מאוד. אני אוהבת לבצע חתכים בצורת גילוח בבשר, ורק לאחר מכן לקצוץ עד שהוא מגיע לגודל ולמרקם הרצוי (כפי שאפשר לראות בתמונה). הבשר יהיה קשה לאכילה אם חותכים יתר על המידה
  2. מעבירים לקערה בינוני
  3. קוצצים דק את בצלצלי השאלוט, הפטרוזיליה והצלפים
  4. חותכים את הבצלים הירוקים לפרוסות דקות, מוסיפים את השאלוט, הבצל הירוק, הצלפים ופטרוזיליה לבשר
  5. מערבבים בעדינות
  6. מוסיפים לקערה את רוטב הווסטרשייר, 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל
  7. מערבבים בעדינות מסדרים את הטרטר עם כף על צלחת, מזליפים שתי כפות של שמן זית ולסיום מפזרים חצי כפית מלח על הבשר!

 

שבבי בייגל פריכים-

  1. לחמם מראש את התנור ל 350 מעלות
  2. לחתוך את הבייגל לחתיכות קטנות ולשים בקערה
  3. להוסיף את התימין היבש, מעט מלח ים ושמן זית
  4. לאפות בתנור למשך 15 דקות או עד שהשבבים פריכים. הם מהווים תוספת נפלאה לצד הטרטר

 

טניה גנידה, ניו-יורקית במקור, היא אמנית בעל תואר ראשון באמנות חזותית מ- University of New York. זמן קצר אחרי סיום לימודיה, היא גילתה שאהבתה האמיתית היא לאוכל ולא לפסלי מתכת. בהיותה סו-שפית במספר מסעדות פאר, השתכנעה שהבחירה נכונה. בעשר השנים האחרונות, טניה עובדת כשפית עצמאית ומכינה ארוחות יצירתיות לעשירון העליון באזור סיאטל, כשאת חלק הארי של מרכיבי הבישול שלה (תרנגולות, ירקות וצמחי תבלין), היא מגדלת בעצמה בחווה החקלאית שלה.

לגבי השראה, אומרת טניה: "את ההשראה שלי אני מקבלת דווקא מהדודה שלי טליה בהרל. היא ההיפך ממני. היא מבשלת נהדר, אבל בחרה לעסוק בעיצוב וייצור תכשיטי כסף. אנחנו משוחחות המון, גם על אמנות וגם על בישול".

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59884
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 440031
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר