מתכון לעראייס
מנה אופנתית וטעימה שתרשים את האורחים
מרכיבים:
- 6 פיתות קטנות
- 500 גר׳ בשר בקר טחון
- חצי חב׳ פטרוזיליה
- בצל בינוני
- 50 גר׳ צנוברים
- כף בהרט
- מלח
- פלפל
- 1/2 כוס שמן זית קורנייקי
אופן ההכנה:
- קוצצים דק פטרוזיליה ובצל
- לשים בקערה את בשר הבקר עם הבצל, הפטרוזיליה, הצנוברים, הבהרט, המלח והפלפל
- מחלקים את המילוי ל-6 ממלאים את הפיתות בכמות שווה
- מעסים את הפיתות מבחוץ עם שמן הזית
- צולים על הגריל עד קבלת פסים זהובים
- הופכים וצולים את הצד השני
- מגישים חם בתוספת טחינה וסלט
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה