במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
ארבקינה
עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

אולי יעניין אותך גם
ממש כמו בגרקו
מנה בסגנון יווני, מתאימה כפתיח לארוחה.
200 גר׳ שקדים מושרים וקלופים
400 מ״ל שמן זית
כף מלח
2 פרוסות לחם (ללא הקשה)
1 תפוח אדמה גדול מבושל וקלוף
4 שיני שום
7 כפות חומץ בן יין לבן
אופן ההכנה
טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים, למעט שמ הזית.
כשהמסה טחונה היטב מורידים את מהירות הבלנדר ומזלפים את שמן הזית בזילוף איטי
עד שהוא נטמע במסה.
מגישים עם פרוסות שקדים קלויות מעל

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?