תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סקורדייה – קרם יווני של שקדים ושום

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

המתכון באדיבות ארז גולקו ושלומי נבון

מנה בסגנון יווני, מתאימה כפתיח לארוחה.

3 תפו"א עטופים בנייר כסף וצלויים באש גלויה עד לריכוך.

3 שיני שום קונפי. (שום שבושל בשמן זית כשעה באש נמוכה מאוד)

150 גר' שקדים מעוכים במכתש ועלי

מלח פלפל

רבע כוס שמן זית מזן ארבקינה

פרוסה עבה של חלה

אופן ההכנה

מקלפים את תפו"א ומעבירים לקערה.

מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לשמן הזית ומתבלים במלח פלפל.

מועכים ומערבבים היטב בעזרת מזלג ומוסיפים את השמן בהדרגה עד שהוא נטמע היטב בתערובת.

מגישים עם פיסות פיתה מטוגנת בשמן זית.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן