תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סקורדייה – קרם יווני של שקדים ושום

המתכון באדיבות ארז גולקו ושלומי נבון

מנה בסגנון יווני, מתאימה כפתיח לארוחה.

3 תפו"א עטופים בנייר כסף וצלויים באש גלויה עד לריכוך.

3 שיני שום קונפי. (שום שבושל בשמן זית כשעה באש נמוכה מאוד)

150 גר' שקדים מעוכים במכתש ועלי

מלח פלפל

רבע כוס שמן זית מזן ארבקינה

פרוסה עבה של חלה

אופן ההכנה

מקלפים את תפו"א ומעבירים לקערה.

מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לשמן הזית ומתבלים במלח פלפל.

מועכים ומערבבים היטב בעזרת מזלג ומוסיפים את השמן בהדרגה עד שהוא נטמע היטב בתערובת.

מגישים עם פיסות פיתה מטוגנת בשמן זית.

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
פוקאצ׳ה קלאסית עם שום ורוזמרין
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן