תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סקורדליה – קרם יווני של שקדים ושום

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

ארבקינה

עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

ממש כמו בגרקו

מנה בסגנון יווני, מתאימה כפתיח לארוחה.

200 גר׳ שקדים מושרים וקלופים

400 מ״ל שמן זית

כף מלח

2 פרוסות לחם (ללא הקשה)

1 תפוח אדמה גדול מבושל וקלוף

4 שיני שום

7 כפות חומץ בן יין לבן

אופן ההכנה

טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים, למעט שמ הזית.

כשהמסה טחונה היטב מורידים את מהירות הבלנדר ומזלפים את שמן הזית בזילוף איטי

עד שהוא נטמע במסה.

מגישים עם פרוסות שקדים קלויות מעל

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן