במתכון זה השתמשנו בשמן זית אחד מסוג פיקואל
אולי יעניין אותך גם
קפה לואיז הוקם לראשונה על הר הכרמל בחיפה, בשנת 2008. מאז הוקמו שני סניפים נוספים – בתל אביב ובחנות סטימצקי בגרנד קניון בחיפה.
בית הקפה חרט על דגלו את ערך הבריאות והטבע, המיושם במנות הבריאות והמזינות, המכילות מרכיבים טבעיים בלבד.
ערך הבריאות מיושם גם בעיצוב הנקי של חלל המקום שמעניק לו את אופיו המזמין והרגוע.
צוות המטבח של קפה לואיז: אוהד קורי, ירון בר אור, אורי בר אור
חומרים
פטריות חורש
מלח
פלפל
שמן זית מזן פיקואל
אורגנו
למילוי:
גבינת עזים רכה
עשבי תיבול
חומץ בלסמי
פרוסות בטטה צלויות
פרוסות חציל קלוי
אופן ההכנה
1. חותכים את רגלי הפטריות, ממליחים וזולפים מעט שמן זית "קורנייקי"
2. מכניסים לתנור חם (220 מעלות) לכחמש דקות
3. מוציאים את הפטריות וממלאים כל פטריה בשכבת גבינה מתובלת, בחומץ בלסמי, בעשבי תיבול ובפרוסות הבטטה והחציל, ומכסים עם פטריה נוספת
4. מוסיפים זילוף נוסף של שמן זית ומעט פרמז'ן מגורד, ומכניסים לתנור החם לשתי דקות נוספות
הגשה
מגישים עם סלט של עלי תרד תורכי, עגבניות שרי, צנוניות, זיתי קלאמטה ותאסוס מגולענים, בתיבול שמן זית, יוגורט, חומץ בן יין אדום, שמן כמהין, מלח ופלפל

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?