תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

אושפלו- תבשיל קדירה מהמטבח הבוכארי – פויקה

תבשיל קדרה בסיר פויקה מתאים לטיולים ואירועים בטבע. באדיבות חברת טיפוס- המתמחה בארגון אירועים בטבע

אם אתם מתכננים אירועים בטבע מצורף מתכון המתאים לבישול בשטח מאחר והוא נעשה בסיר פויקה שהנו סיר כבד העשוי מברזל יצוק ומתאים לתנאי שטח. אפשר כמובן להכין את אותו המתכון בסיר כבד שאינו פויקה על הכיריים בבית. תהנו.

חומרים ל-5-7 מנות

1/4 כוס שמן זית בלנד הבית של מסיק
12 שוקיים של עוף
3 כוסות אורז שטוף ומושרה במים
3 בצלים פרוסים
10 גזרים חתוכים
6 שיני שום

 

תבלינים:
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. מחממים את שמן הזית בפוייקה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את העוף ומטגנים עד להשחמה (כ-10 דק'). מתבלים בתבלינים ומוסיפים את הגזרים למספר דקות.
3. מוסיפים אורז ומים עד שהאורז מכוסה (כ-6 כוסות) ומתבלים מעט. מביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.

4. מסירים מהאש ומשהים כ-20 דקות.

במתכון זה השתמשנו בכוס  שמן זית מסוג

שמן הבית

בעל ארומה פירותית, מרירות מאוזנת וחריפות מאוזנת

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X